Je goede voornemens nu al beu?

Word jij ook met het ene na het andere goede voornemen om de oren geslagen? Want je moet je wel iets voornemen natuurlijk. Anders is je jaar al gedoemd te mislukken… Populair zijn de voornemens op het gebied van afvallen, stoppen met roken en meer sporten. Je kent ze wel.

Nou, dat is een lekkere positieve benadering zeg. Misschien is het omgekeerde wel waar en heb je allang je doelen gesteld en ga je vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet. Ik wens je oprecht een fantastisch en succesvol Nieuwjaar toe op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Hoe houd je het vol?

Toch nog even een kanttekening. Het is niet voor niks dat het altijd zo druk is bij de sportscholen en bij Weight Watchers in januari. Vol goede moed begin je eraan maar dan komt toch al gauw de klad erin. Wat ik me nu afvraag is hóe je een succes kunt maken van je goede voornemens. Hoe houd je het vol? Ik kom tot de volgende vijf punten:

1. Maak van je voornemens doelen
2. Beschrijf deze doelen als iets dat je wilt bereiken
3. Hang daar concrete maar ook haalbare acties aan
4. Beloon jezelf met het behaalde resultaat
5. Doe het niet alleen, maar doe het samen

Ik ben benieuwd of jij hier nog iets aan toe te voegen hebt. Wil je dat onderaan in een reactie laten weten?

Slappe lach als goed voornemen

Naast de geijkte voornemens voeg ik daar zelf nog wat positieve voornemens aan toe zoals: meer genieten van kleine geluksmomentjes, lekker cultuur snuiven, heerlijke boswandelingen maken, uit met vrienden, genieten van een pas verschoond bed, mijn zwemabonnement verlengen, meer tijd met familie en gezin doorbrengen, nog meer blogs schrijven, onbedaarlijk de slappe lach krijgen om niets, vol overgave zingen in en met mijn koor, lekker en verantwoord eten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Letters out of the jar-OneLeft Media Photography

Bloggen is spelen met letters

Meer bloggen

En, zakelijk gezien, wil ik nog meer zelfstandig professionals helpen met hun blogavontuur. En daar kun jij er een van zijn. Met weer ‘een pot vol nieuwe letters’ is het mijn streven om, met mijn blogs en blogworkshops, jou op het juiste blogspoor te brengen én te houden.

Vind je ideale klant

Naast je persoonlijke doelen heb je ongetwijfeld ook je zakelijke ambities die jij wilt waarmaken in 2017. Doe je niets liever dan met passie jouw klanten helpen maar weet je niet goed hoe je ze kunt bereiken? Geen nood. Ik help je graag met het op zoek te gaan naar jouw ideale klant. Maar, daar moet je wel iets voor doen.

Om online (meer) zichtbaar te worden is er maar één remedie en dat is bloggen. Ik hoor het je al zeggen: wat dan, hoe dan en waarom dan? En dat zijn nog maar een paar ‘bezwaren’.
Op vrijdag 13 januari 2017 help ik samen met jou die bezwaren om zeep. Met genoegen overigens. Na afloop weet je dat, door te gaan bloggen. De overige data vind je bij Agenda.

  • je meer naamsbekendheid krijgtHet Blogbureau - Bloggen is delen en verbinden
  • mensen jou leuk(er) gaan vinden en gaan volgen
  • je potentiële klanten je échte klanten worden
  • en je dus meer omzet genereert… niet onbelangrijk 😉

Gaaf toch?

En weet je wat nu zo leuk is? Je goede blogvoornemen ligt binnen handbereik.

  • Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar
  • Voor een investering van slechts € 49,-
  • Ik zorg voor de koffie en thee met een lekkere versnapering
  • Na afloop krijg je een leuke bloggadget mee; mijn cadeautje aan jou
  • Het enige wat je nog hoeft te doen is je hier aanmelden >

Ik kijk uit naar je komst. Wil je hieronder nog een reactie kwijt? Voel je vrij. Dat geldt ook voor het delen van dit blog.

Fotocredits: Oneleftmedia.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *