Verslavend

Helma had me er al voor gewaarschuwd en inderdaad, ik heb er een nieuwe ‘verslaving’ bij: Canva. En bedankt 😉 Ik begrijp nu helemaal het concept erachter en hoe je met die laagjes aan de slag kunt. Lekker praktisch en concreet die workshop en daardoor heb ik het gevoel dat ik inderdaad direct zelf aan de slag kan om die prachtige beelden te maken. Super bedankt Helma en heerlijk dat schakelen zodat je direct op je eigen kennisniveau de workshop en kennis krijgt aangereikt.

Petra VenekampAdvisering en ontwikkeling van de horecabrancheConcreet Advies

Bevlogen vakvrouw

Helma is een echte betrokken en bevlogen vakvrouw. Met haar achtergrond vanuit de uitgeverswereld weet ze waar ze het over heeft. Zij legt helder en duidelijk uit op welke wijze iemand met bloggen de lezer echt kan raken. Helma heeft me enorm weten te inspireren met haar enthousiasme voor alles wat met het bloggen te maken heeft! Iedereen die op zoek is naar een goede basis om op basis daarvan te gaan bloggen raad ik aan om contact te leggen met Helma!

Linda GeerlingsInterim manager non-profit, bedrijfsvoering en primair procesLinda Geerlings interim management en consultancy

Training op maat!

Helma is een doortastende en openhartige vrouw. En ze denkt proactief met je mee. De workshop waarvoor ik me ingeschreven had heeft ze omgebogen naar een voor mij beter passende en persoonlijke training. Dank je wel Helma voor deze training op maat; nu heb ik het juiste voor mij geleerd!

Tanja LagerweijOffice & Sales managementTAZZ Office

Praktisch en laagdrempelig

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de Blogworkshop van Helma. Helma weet op praktische en laagdrempelige manier je wegwijs te maken in de wereld van het bloggen. Ze is enthousiast en bevlogen in het werkveld “bloggen”. Ik heb heldere handvatten gekregen waar ik direct mee aan de slag kan. Dank je wel Helma.

Erna StalknegtHR Professional Mens & WerkNL

Gezellig én leerzaam

Het was erg leuk om te zien hoe enthousiast Helma ‘haar’ bloggen overbrengt op haar cursisten, op ons. Het zag er zeer professioneel uit. Haar verhaal en tips zijn bruikbaar en maakt het bloggen voor een leek helder en begrijpelijk. Maar ja, nu het nog doen, dan weten we pas wat er nog meer te halen valt bij de Blogjuf!
Dank je wel Helma voor deze gezellige maar vooral leerzame ochtend!

Maureen StoryPraktijk Voeding voor de Geest

Enorme blogkennis

Ik kijk met heel veel plezier terug op de Blogworkshop van Het Blogbureau. Alles klopte. Een leuke locatie, gezellige sfeer en een super mooie presentatie. Het belangrijkste vind ik echter het enthousiasme waarmee Helma haar enorme blogkennis met mij gedeeld (en besmet) heeft. Ik heb duidelijke handvatten gekregen en wil nog véél meer over bloggen weten!

Gonny KniestPraktijk Voeding Bewust Zijn

Een aanrader voor blog beginners!

Alles rondom bloggen komt aan bod tijdens de Blogworkshop Bloggen voor je Business. De workshop is zeer duidelijk gestructureerd, heeft een heldere opbouw en is inhoudelijk waardevol. Helma beantwoordt alle vragen met deskundig advies. Je gaat naar huis met waardevolle tips en veel zin om aan bloggen te beginnen.

Sabine Obermayr-AdamzekOpsteller, trainer, expert systemisch waarnemer.De Systemische Blik

Blogtips waar je iets mee kan

Een erg leuk gesprek gehad met Helma Folman van het Blogbureau in het kantoor van het CVJO. Leuk om te horen dat ik al goed bezig ben als ‘blogger’ en altijd fijn als er tips gegeven worden waar ik weer mee verder kan. Dank je wel Helma!

Lily MulderKinder- en oudercoaching ‘i rörelse’

Inspirerend!

Als er één iemand is die je enthousiast kan maken voor bloggen, dan is het Helma wel. Met haar kennis en gedegen voorbereiding van onze bijeenkomsten heeft ze mij op het blogspoor gezet. Helma inspireert en denkt met je mee. Het blijft niet bij praten, uiteindelijk telt het resultaat. Het plaatsen van mijn eerste blog gaf een heel voldaan gevoel. Als (startende) blogger ben je bij Helma bij het juiste adres.

Bouwien OostingWoordspiegel | Rouw & verliesbegeleiding

“Helma heeft meer dan eens hand-en spandiensten verleend bij verschillende activiteiten van De Starters Academie. Ze heeft me geholpen met het goed krijgen van alle settings rondom mijn blogs en denkt mee over hoe ik een en ander professioneel kan laten overkomen. Ook ‘offline’ staat zij haar mannetje door bijvoorbeeld te helpen bij trainingen en de boekparty. Het is gewoon erg fijn dat je dingen echt aan haar kunt overlaten omdat je weet dat het dan goed komt wat je vraagt. En ze is ook nog eens een keer erg prettig in de omgang.”

Oscar BulthuisAuteur van ‘Ondernemen is net reizen’ De Startersacademie

Door te werken met Helma kun je je als ondernemer echt op de inhoud richten. Ze neemt je werk uit handen, zodat je zelf meer tijd overhoudt om te schrijven en te ondernemen. Ik werk sinds 2006 samen met Helma, eerst als collega’s bij Reed Elsevier en later via Het Boekenschap. Helma in een paar woorden? Punctueel, extreem klantgericht, professioneel en bovenal een warme persoonlijkheid. Echt een aanrader voor elke ondernemer die van het bloggen serieus werk wil maken.

Maarten BeerninkAuteur ‘Verdienen met uitgeven’Uitgeverij Het Boekenschap

In mijn tijd bij Reed Business heb ik Helma Folman leren kennen als een toegewijde collega én als een kundig auteur in online communicatie. Helma weet altijd de juiste toon te raken en deze toon te voorzien van een precies raak beeld. De redactie leunde in die tijd zwaar op haar kennis en ervaring: Helma lost het altijd op. Belangrijker nog dan haar kundigheid vind ik dat Helma vooral een heel fijne persoon is om mee samen te werken.
Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat BLOGbureau een succes zal zijn. Een samenwerking met Helma Folman kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Leo Koomen redactie Foodmagazine/Distrifood 1996-2010, eigenaar Blad in Bedrijf 2010 - heden.