Gratis BLOGKLAS

Gratis naar De Blogklas en steun het Goede Doel

Ruim 20 jaar zing ik bij het leukste Barbershopkoor van de Achterhoek, Miracle Sound Barbershop Harmony Doetinchem. Ik kijk altijd weer uit naar de wekelijkse repetities en de optredens die we mogen verzorgen. We zijn een hechte groep vrouwen en naast zingen delen we ook lief en leed. Helaas, ook binnen ons koor hebben we direct of indirect te maken met kanker.

Samenloop voor Hoop

Op initiatief van een van onze koorleden heeft het koor zich als team opgegeven voor Samenloop voor Hoop. Op 1 en 2 juli 2017 vindt een 24 uur durend wandelevenement plaats om geld in te zamelen voor het KWF om onderzoek te doen naar kanker.

Miracle Sound in actie voor Samenloop voor Hoop

Belangeloos

We hebben als koor al meerdere keren belangeloos opgetreden en diverse acties gehouden, waarbij de opbrengsten geheel naar dit goede doel gaan. Om ook mijn steentje bij te dragen heb ik het volgende bedacht. Normaal kost het deelnemen aan De Blogklas € 25,- maar nu kun je GRATIS aanschuiven bij de eerstvolgende, op maandagavond 26 juni 2017. Als (vrijwillige) ‘tegenprestatie’ vraag ik een kleine bijdrage voor dit fantastische doel, Samenloop voor Hoop. De gehele opbrengst gaat naar dit mooie initiatief van het KWF.

Wat is De Blogklas?

Op één vaste avond per maand komen beginnende én gevorderde bloggers bijeen. Je hebt bewust tijd ingepland en bent dus gefocust met je blog bezig. Ik behandel per avond een bepaald thema en vervolgens ga je daadwerkelijk schrijven. Loop je ergens tegenaan dan kun je je vragen stellen aan de Blogjuf 😉 Uiteraard kun je je schrijfsels ook voorleggen aan de overige deelnemers. Zo leren we ook weer van elkaar.

Praktische informatie

Datum: maandag 26 juni 2017
Tijd: van 19.00 – 21.30 uur
Waar: Centrum voor Jong Ondernemerschap (CVJO)
Adres: Terborgseweg 20, Doetinchem
Parkeren: gratis op eigen terrein
Inclusief: koffie of thee met wat lekkers
Meenemen: Je kunt je blog natuurlijk gewoon op papier schrijven. Als je liever op je laptop werkt, dan moet je die zelf meenemen (incl. oplaadsnoer).

Aanmelden

Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar info@blogbureau.nl en aangeven dat je op 26 juni deelneemt aan De Blogklas. Zo kan ik een beetje inschatten hoeveel stoelen ik moet klaarzetten 😉

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *