Schrikkeldag, jouw extra blogdag BLOG-2020

Schrikkeldag, jouw extra blogdag

2024 Is weer een schrikkeljaar. Om de vier jaar hebben we in februari een extra dag, een schrikkeldag, oftewel 86.400 seconden erbij. Wat ga jij doen met deze extra tijd? Voor mij is het een bonusdag om nog meer bloginspiratie op te doen.

86.400 seconden Lijkt veel maar voor je het weet is ook deze dag weer omgevlogen. Ook al valt dit jaar deze bonusdag op een donderdag; het is een blijft een extra dag om bijvoorbeeld  bloginspiratie op te doen. Wat mij helpt om geïnspireerd te raken is even de benen strekken, lekker met mijn kop in de wind. ik wil niet wachten tot de 29e, ik ga er nu even lekker op uit. Heerlijk die wind.

20200229-schrikkeldag-voorjaar

Ruimte

Als zelfstandig ondernemer zijn er duizend-en-een zaken die je aandacht vragen. Je mailbox loopt alweer aardig vol, je moet die ene klant nog bellen, je sociale media-activiteiten op orde houden en, oh ja, je moet ook nog een blog schrijven. En dit zijn er nog maar een paar, Hoe creëer jij ruimte in je hoofd om weer fris en fruitig aan de slag te gaan?

Writer’s block

Net als auteurs kunnen vastlopen in hun writer’s block, zo kun je als blogger ook ervaren dat je even geen bloginspiratie hebt. In je blogplanner staat wellicht een aantal suggesties en onderwerpen om in een blog te verwerken maar hoe ga ik nou dat specifieke blog máken. Wat wil ik toelichten, wat is een originele invalshoek, etc. Je hebt zoveel ideeën in je hoofd, je ziet door de bomen het bos niet meer,

Bloginspiratie

Het is echt heerlijk om de frisse wind te voelen en gaandeweg wordt mijn hoofd zelfs ‘leeggewaaid’. Aan het begin van mijn wandeling zit ik nog met een vol hoofd maar naarmate de wandeling vordert voel ik me vrijer en opgeruimder. Er is letterlijk ruimte gekomen voor weer nieuwe blogideeën of hoe ik dat ene blog ga opbouwen. In een eerder blog zette ik 7 concrete bloginspiratietips voor je op een rij. Ze helpen jou om makkelijker met bloggen aan de slag te gaan én te blijven.

En wat heeft deze wandeling me gebracht? Behalve een bijdrage aan een gezondere levensstijl vooral ook inzicht en inspiratie voor mijn blogs. Ik wens jou ook zo’n fantastische bonusdag, al dan niet wandelend, en hoop dat je geïnspireerd weer aan de slag gaat met het schrijven van jouw blogs.

Gratis Blogspreekuur

Loop je vast in jouw blogavontuur of wil je er juist een start mee maken? Dat komt dan mooi uit; je kunt namelijk gratis gebruik maken van mijn blogspreekuur. Geef via het contactformulier in grote lijnen aan waar je tegenaan loopt en we plannen een zoomafspraak in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *